Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Baník Sokolov vítězí  •  28. květen 2012

Výjimeční pořadatelé ŠVK Habartov přivítali v sobotu 19.května 2012 ve školním habartovském areálu poslední kolo krajského přeboru v minivolejbale trojic- modrý minivolejbal. Motivace v tomto kole byla mimořádná, neboť toto kolo bylo nejenom „cinklé“, rozdávaly se medaile za celý okruh, ale také se s konečnou platností rozhodovalo o postupu nejlepších chlapeckých a dívčích družstev do oblastního kola v modrém minivolejbalu v Jablonci.

Hlavní organizátoři ředitel základní školy a čerstvý otec Mgr.Riedl Václav společně s kolegou ing.Krčínem Milanem opět naservírovali organizační koncert. Hrálo se na třech hřištích, rozhodovali místní rozhodčí. Soutěž odstartovala na ZŠ v 9 hodin a i s vyhodnocením (medaile a diplomy) skončila těsně po 13. hodině… Na odehrání 76 zápasů velice solidní čas …. A všech šestnáct družstev mohlo být s průběhem kola velice spokojeno.

V 1.lize opět zvítězila děvčata VSK Baník Sokolov „A“ ve složení Bobeničová Nikola, Tesařová Aneta, Chocholová Bára a Šimanová Karolína. Na druhém místě zaslouženě skončila děvčata VK Karlovy Vary „A“. Neztratila se ani domácí děvčata, která se vypracovala na krásné 4.místo. Výraznou pozici sokolovských družstev v kraji podtrhlo umístění pěti družstev v první sedmičce.

Ve 2.lize se radovala z vítězství děvčata VK Karlovy Vary „B“ před neustále se zlepšující kluky z Aše.

Karlovarský kraj budou v oblastním kole v Jablonci n.N. reprezentovat: VSK Baník Sokolov 1 , VK Karlovy Vary, VSK Baník Sokolov 2, VSK Baník Sokolov 3, ŠVK Habartov v kategorii děvčat. Chlapecký volejbal budou reprezentovat družstva VK Aš a VSK ISŠTE Sokolov.

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Srpen 2018

Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura