Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Oblastní kolo barevného minivolejbalu v Ostravě  •  2. červen 2014

Dětský den oslavily děti z celé Moravy o víkendu sportem, respektive barevným minivolejbalem. Na fotbalovém hřišti s umělou trávou, které je součástí venkovního sportovního areálu VŠB-TU Ostrava se pod organizační taktovkou ŠSK Ostrava konalo oblastní kolo BMV, na které se sjelo 77 moravských týmů pěti barevných kategorií. Ačkoliv počasí nechávalo organizátory do poslední chvíle v napětí, nakonec se umoudřilo a ukázalo svou přívětivější tvář a umožnilo prožít více než dvěma stovkám dětí a jejich trenérům i rodičům parádní sportovní víkend plný sportu a zábavy.

Všechny zápasy se nesly v bojovném, avšak sportovním duchu. Na všech dvaceti speciálně připravených minivolejbalových kurtech bděly nad všemi zápasy bedlivé oči rozhodčích z řad hráčů, rodičů a dalších volejbalových nadšenců. Všichni účastníci turnaje bojovali jako lvi a zaslouženě si domů odnesli všichni malý dárek. Pro nejlepší pak byly nachystány sady krásných medailí.

Celou akci kromě Českého volejbalového svazu podpořilo také město Ostrava, firma ANAJ, vedení VŠB-TU Ostrava a SVČ Klíč. Poděkování patří celému organizačnímu týmu pod vedením Michala Provazníka, který zajistil nejen hladký průběh turnaje, ale také se postaral o večerní zábavu pro všechny malé i velké účastníky. Za večerní taneční kreace a bojovného ducha při netradičních soutěžích si medaili zasloužili úplně všichni.

Autor: Alice Zemanová – ŠSK Ostrava

Vložil: Jakub Lejsek – koordinátor minivolejbalu ČVS

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Diskuse

Zatím nikdo do diskuse nepřispěl – buďte první.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen. Pokud nejste ješte registrovaní, zaregistrujte se.

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Leden 2018

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura