Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Seminář Nebojme se míče - Hradec Králové  •  2. listopad 2015

Dne 14. října proběhl na ZŠ Bezručova seminář trenérů barevného minivolejbalu. Seminář se konal za podpory Královéhradeckého kraje, Krajského volejbalového svazu, TJ Slavie HK a Volejbalového centra nad Metují. Hlavními pořadateli byli: Tomáš Lilko – hlavní trenér SCM Slavia HK, Petr Kovalíček – hlavní trenér KCM dívek KHK, Jakub Lejsek – koordinátor minivolejbalu ČVS. Jako lektor byl pozván dlouholetý pedagog a praktik a zároveň trenér mládeže Českého Krumlova Oldřich Záhoř. Semináře se zúčastnilo celkem 70 trenérů a učitelů z 20 oddílů a 8 základních škol.

Program byl rozdělen do dvou částí, první teoretickou následovala praktická ukázka s minižáky ze Slavie a dívkami ze ZŠ Kukleny. Hlavní náplní semináře bylo vedení dětí ve věku od 6 let, rozvoj míčové gramotnosti, zařazení míčových her (minivolejbalu) koordinačních cvičení do tréninku a školní TV, ukázka průpravných her a základní herní činnosti minivolejbalu a v neposlední řadě "nenápadné podsouvání volejbalu."

Všichni zúčastnění obdrží certifikát o absolvování a DVD ze semináře.

Autor: Jakub Klimeš – TJ Slavia HK

Vložil: Jakub Lejsek - koordinátor minivolejbalu ČVS

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Duben 2024

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal
LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura