Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Turnaj ŽLUŤÁSKŮ na ZŠ Malecí  •  22. březen 2016

Tak naši nejmenší volejbalisté se konečně dočkali svého prvního velkého turnaje v minivolejbalu. Dne 26.2.2016 proběhl 1.ročník turnaje minivolejbalu pro žáčky 1.-2. ročníků (kategorie ŽLUTÁ), který zorganizovala ZŠ Komenského ve spolupráci s Volejbalovým Centrem nad Metují. Turnaje se účastnilo 12 družstev ze čtyř škol - ZŠ Komenského, ZŠ Malecí, ZŠ Krčín a ZŠ Nový Hrádek.

Děti bojovaly ze všech sil a vzorně reprezentovaly svoji školu a to nejen samotným zápalem do hry, ale hlavně fair-play přístupem! Systém hry umožnil hráčům předvést své umění v mnoha zápasech. Není vůbec důležité, kdo vyhrál, ale to, že si spolu kamarádi zahráli hru, která je baví a je průpravou nejen volejbalu, ale také dalších míčových her. Věříme, že už se všichni těší na nějaký další turnaj, kde by ověřili své sportovní dovednosti.

Ale pro pořádek uvádíme i vítěze. Na prvním místě skončili žáčci ZŠ Malecí, 2.místo obsadili hráči ze ZŠ Nový Hrádek a 3. místo získali prvňáčci ze ZŠ Komenského. Pro děti bylo velkým zážitkem to, že jim odměny předával koordinátor minivolejbalu Českého volejbalového svazu Jakub Lejsek. Pro děti to byl „prezident minivolejbalu ČR“ a vlastně mají pravdu.

Děkujeme tímto ZŠ Malecí, která nám propůjčila tělocvičnu, jelikož na naší škole by tento turnaj proběhnout opravdu nemohl. Poděkování patří i VoCe za poháry a medaile, které do soutěže věnovalo. A v neposlední řadě se sluší poděkovat i Spolku rodičů při ZŠ Komenského, který přispěl na odměny. Samozřejmě patří poděkování všem pedagogům a členům VoCečka, kteří se ujali role rozhodčích.

Výběr fotek najdete samozřejmě v naší fotogalerii na Zonerama.

Sportu zdar a minivolebalu zvlášť! Soňa Novotná – ZŠ Komenského

Vložil: Jakub Lejsek - koordinátor minivolejbalu ČVS

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Leden 2019

Po Út St Čt So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura